50 Years of Dance Cup – 29 Oktober 2017

Home / Blog / 50 Years of Dance Cup – 29 Oktober 2017
50 Years of Dance Cup – 29 Oktober 2017

Na een feestelijke opening van het dansseizoen met onze opendeurdag , viering van ons 50 jarig bestaan en het Koninklijk Brevet, organiseerde KMDC voor het eerst een preselectie op onze thuisbasis in Merksem.

Niet zo evident, maar met vereende krachten werd gepland en georganiseerd zodat alles goed geregeld in orde kwam.

Op 29 oktober, om 9u30’ werden de deuren geopend en na de voorstelling van de jury kon het eerste blok van start gaan.
We zagen de adults en juveniles die het beste van zichzelf gaven op de vloer, en het publiek zeker wisten te bekoren!

Na de break volgde de prijsuitreiking, die even moest worden uitgesteld. Pierre was in zijn “jeugdig” enthousiasme de trap afgeritst en daar moest dokter Ineke en de ambulance aan te pas komen. Gelukkig bleek hij wel tegen een stootje te kunnen.

Even later konden de senioren beginnen, van debutanten tot S klasse., zowel in standaard als latin. Zoals gewoonlijk was onze eigen KMDC weer massaal vertegenwoordigd, en haalden vele paren mooie resultaten.
Tussen standaard- en latin-blok konden we genieten van het optreden van formatie Libelforte.

Rond 17u30’ , na de laatste prijsuitreiking , liep onze 50 Years of Dance Cup ten einde.

Vele KMDC paren bleven na afloop om samen op te ruimen, en vele handen maken licht werk, zodat we even later samen aan tafel konden schuiven om de dag af te ronden, KMDC trakteerde ons op een smakelijke koude schotel.
Onze voorzitter Louis nam de gelegenheid te baat om iedereen te bedanken voor zijn inzet. Hij bedankte Frans en Lorette Van den Wijngaert voor de catering, Jos en Jenny, Pierre en Liliane, Dianne en Seppl, Rita, Eddy, voor het vele werk , Jan en zeker Karina die het hele gebeuren laat draaien en overal voor zorgt.
Ook dank aan Ruud voor de foto’s, Chris, Alice en René , Ulrich die de shuttlebus reed.
En van ons allen dank aan onze voorzitter Louis.

’s Avonds konden we terugblikken op een zeer geslaagde dag, de sfeer was fantastisch en het clubgevoel was tastbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *