Christmas Challenge Trophy Oldenzaal 9/12/2017

Home / Blog / Christmas Challenge Trophy Oldenzaal 9/12/2017
Christmas Challenge Trophy Oldenzaal 9/12/2017

Door helse weersomstandigheden daarheen gereden, sneeuw, sneeuw en nog een sneeuw. Op naar een warme ontvangst in een mooie, in kerstsfeer getooide zaal. Er was een dubbele tafel gereserveerd voor de Belgische ( lees M.D.C. ) delegatie. We waren vertegenwoordigd met 7 paren, Luc& Chris ( Sen Deb.) Robrecht & Nadia, Thomas en Annik ( Sen 2 HKl) Paul en Nini, Mark en Anita (Sen. 3 Hkl) Nelson en Christelle ( Sen. 3 A) Ludo en Vera ( Sen. 4 Hkl)

Alle paren plaatsen zich voor de finale. Mede dankzij de luide aanmoedigingen van de andere clubleden. Henk Peter Vos zorgde voor de nodige ambiance! Waarvoor dank.

Bij prachtige kerstmuziek in een al even mooie kerstsfeer mochten de Senioren Debutanten de spits afbijten waar Luc en Chris de 1ste plaats behaalden, Ludo en Vera behaalden een prachtige derde plaats in hun finale, gevolgd door Nelson en Christelle die 4 e werden bij de Senioren  3A. Vervolgens werden Paul en Nini mooi 2e en Mark en Anita 5e bij de Senioren 3 Hkl. Robrecht & Nadia en Thomas & Annik dansten vervolgens hun finale in de fel bevochten Senioren 2 Hkl en  besloten deze met een prachtige 1e , respectievelijk 6e plaats. Onze Nederlandse trainingsvrienden Anke en Gilbert kwamen even mee op de foto. Zij behaalden een mooie 4e  plaats bij de Senioren 1 Hkl.

We zagen onze voorzitter glunderen bij het overschouwen van “zijn”paren en het afroepen van de resultaten.

2 van de felbegeerde hamsters reisden dus mee richting Antwerpen! 😊

In het hotel werd er nog gezellig nagekaart… met een ernstige overschrijding van het sluitingsuur van de hotelbar…

We sloten het weekend af met een fantastisch leuk ontbijt, wat het weekend kompleet maakte.

Zelfs de overtollige sneeuwval, kon onze paren niet beletten om veilig en tevreden thuis te komen.

Oldenzaal staat alvast in onze agenda voor volgend jaar !

Luc en Chris