Verslag wedstrijd St-Michel 14/1/2018

Home / Blog / Verslag wedstrijd St-Michel 14/1/2018
Verslag wedstrijd St-Michel 14/1/2018

De eerste BDSF wedstrijd van 2018. Een frisse zonnige zondag. Binnen in de vertrouwde zaal was daar weinig van te merken. Want binnen was het lekker warm, voor de dansers zelfs iets te warm. De zaal was nog getooid met kerstversiering wat altijd nog leuk is voor de sfeer. Er was alweer een ruime KMDC delegatie op post met vertegenwoordiging in de meeste klassen.

In het eerste blok zagen we eerst Herwig en Betty aan het werk die 3e eindigden, waarna Johan & Tessa bij de Sen.1 S een mooie 2de plaats haalden na een ongenaakbare Michael Horstmann en Denise Heller.

Daarna was het aan blok 2 waar wijzelf en  Herman & Gina bij de Sen.deb.B een 2e, respectievelijk 7e plaats haalden. Daarmee promoveren we naar de deb.A. Daar behaalden we met Johan &Tessa en Geert & Leen een 2e en 3e plaats. Tot slot behaalden in dit blok bij de Sen 2 B Gerrit en Conny de 1e plaats en Herwig en Betty de 2e.

In blok 3 gekomen was het eerst de beurt aan de Senioren 4 S., waar 2 paren aan de start stonden. Ludo & Vera behaalden de 3e stek terwijl Nadia en Martin eens te meer met zege huiswaarts trokken. Bij de Senioren 3 S was het aan Paul & Nini om te zegevieren terwijl Michel & Toni mooi 2e werden. Tot slot kregen we in een concurrentieloze Sen 1 S en Sen. 2 S  Sven & Kristel en Robrecht & Nadia. Hoewel zij geen concurrentie hadden vergasten ze ons dan maar op een prachtige demonstratie van… “Hoe mooi kan dansen zijn? “  Robrecht en Nadia waren dan ook winners overall.

In het 4 de en laatste blok  traden Giovanni & Melissa aan. Zij behaalden eveneens de zege en wonnen alle dansen in hun reeks

Ook nog even vermelden hoe mooi het was om onze jarige Diane en Seppl hun kleindochter met haar partner aan het werk te zien!