GEWIJZIGDE TRAININGSUREN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN JUNI – JULI –AUGUSTUS 2018

Home / Blog / GEWIJZIGDE TRAININGSUREN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN JUNI – JULI –AUGUSTUS 2018
GEWIJZIGDE TRAININGSUREN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN JUNI – JULI –AUGUSTUS 2018

Beste dansers,

Zoals ieder jaar in de zomerperiode passen we op zondag de trainingsuren aan.
Dit jaar starten we al op 17 juni  en eindigen met de laatste zondag op 27 aug 2018
De eerste zomertraining is dan ook weer, traditiegetrouw, een koffiekletsdansen. Hierop worden al onze leden uitgenodigd, graag seintje van aanwezigheid aan het secretariaat.

Periode van 17 juni tem 27 augustus 2018

Latin                :   9.30 uur tot 10.30 uur – op afspraak
Standaard       : 10.30 uur tot 12.00 uur

Attentie : Latin- op afspraak

Speciaal verzoek aan de Latin – paren

Min.3 dagen vóór de zondag training –verwachten wij graag een bevestiging van aanwezigheid – dit kan via secretariaat@metropolisdanssportclub.be.  of via sms Louis of Eddy.

Goed om weten :
-Voor de standaard training:  Omdat Quick Step altijd de laatste dans is tijdens de trainingen wordt beginnende dans aangepast op donderdagavond en zondagnamiddag.
Afwisselend om de week wordt er gestart met Langzame Wals en de andere week met Slow Fox.  De volgorde van de dansen blijft hetzelfde.

Het bestuur wenst al zijn leden een hele fijne zomerperiode toe