Dance comp Wuppertal 6,7 & 8 Juli 2018

Home / Blog / Dance comp Wuppertal 6,7 & 8 Juli 2018
Dance comp Wuppertal 6,7 & 8  Juli 2018

Op vrijdag kwamen Thomas en Annik aan de start bij de senioren 2. Zij konden zich 2 keer doorplaatsen en besloten deze wedstrijd in een bijzonder sterk deelnemersveld op een prachtige 42e plaatsen op 146 deelnemers!

En dat zonder de aanmoedigingen van de zaterdag wel aanwezige supporters, Jos, Jenny, Gerrit, Conny en Kobe, Johan, Chris en mezelf.

Op zaterdag zagen we de senioren 3 aantreden, waaronder MDC-ers Marc en Anita. Onder onze luide aanmoedigingen ( Belgische driekleur incluis) behaalden zij een mooie 63e plek op 141 deelnemers.

Op zondag kregen we meer MDC paren te zien. Zo waren in de Senioren 4, Benny & Christiane, Paul & Nini en Martin & Nadia van de partij. Alle 3 onze paren overleefden vlot de eerste ronde met 52 deelnemende paren, maar in de 2 de rond strandden Benny en Christiane op een verdienstelijke 31e plaats. Bij de laatste 24 misten op een haar na Martin en Nadia een doorplaatsing naar de laatste 12 en eindigden zij op een schitterende 13e plaats. Een resultaat om fier en tevreden over te zijn, maar anderzijds het gevoel van net niet bij die laatste 12 te horen … Grrr. dat is dansen zeker? En dan hadden we nog Paul en Nini die recht op de hoogste podiumplaats afstevenden door werkelijk prachtig te presteren. Doch in de finale sloeg de pech toe en kreeg Nini te maken met verschrikkelijke krampen. Resultaat was toch nog een 3e plek. Prachtig resultaat, zeker als je weet dat Nini niet meer op eigen kracht op en van het podium kon!

Daarna kwamen de Senioren 1 aan de start met Michel en Melissa, die tijdens hun eerste deelname aldaar vlot door de 2 eerste selectieronden dansten om dan in de derde ronde beslag te leggen op een prachtige 21 e plek op 87 deelnemers!

Het was prachtig om deze wedstrijd weer te kunnen bijwonen, samen met onze vrienden supporters.

Grtz, Luc