Bezoek BDSF Sportdirector Guy aan de club

Home / Blog / Bezoek BDSF Sportdirector Guy aan de club
Bezoek BDSF Sportdirector Guy aan de club

Op zondag 2 december kwam zoals beloofd onze kersverse sportdirector Guy Jottay het nieuwe beleid toelichten in onze club. Net zoals hij bij andere clubs en wedstrijdparen dit zal doen.

Hij sprak ons toe met veel enthousiasme over de nieuwe wind in het beleid.

Hij wist ons volgende te vertellen.

Er is een woelige periode geweest en sommigen hebben nogal wat vragen bij de voorbije gebeurtenissen. Ik wil jullie hierbij geruststellen en laten weten dat alles terug in orde komt! Jullie zullen in de komende periode voelen en merken dat er een nieuwe wind is in een sterk team dat vooruit wil.

Wij zijn een team van mensen die het in de eerste plaats goed voorhebben met de danssport en met meer flexibiliteit willen streven naar een betere kwaliteit!

Zo zijn wij reeds vele uren per dag bezig met het voorop stellen van enkele doelstellingen waar de federatie beter van word, wat jullie, dansers, alleen maar ten goede komt.

Het huidige bestuur streeft er uiteraard naar om meer volk en meer paren op de wedstrijden te krijgen. Maar daarnaast willen we ook alleszins  de wedstrijden comfortabeler, aangenamer en sfeervoller te laten verlopen. Het nieuwe bestuur wil er zijn voor de paren. Daarom willen wij ook heel graag en aandachtig luisteren naar hetgene wat onder jullie leeft en wat jullie belangrijk vinden. Het zal waarschijnlijk niet lukken om alle ideeën uit te werken, maar geef ons de tijd om jullie feedback mee te nemen in onze vergaderingen en ze daar te bespreken, zodat we alles kunnen doen om ze uit te werken indien mogelijk.

Tot eind December zijn wij aangewezen op het huidig wedstrijdreglement, maar vanaf Januari zullen wij zorgen voor meer vrijheid, flexibiliteit en kwaliteit. Zowel voor de hogere als de lagere categorieën, juveniles, juniors, adults en seniors.

Wij willen ons inzetten voor ieders belang  en comfort binnen de BDSF, maar tevens naar jullie comfort binnen WDSF! Daarnaast ook het belang van de organistoren die uiteindelijk de taak op zich nemen om wedstrijden voor jullie te organiseren.

Vandaar dat we jullie vragen om ons een beetje tijd te gunnen om dit reglementair in orde te brengen en ons jullie vertrouwen te schenken zodat wij alles zo spoedig mogelijk in goede banen kunnen leiden.

Iedereen gaat weldra en regelmatig een update zien verschijnen over de aanpassingen en nieuwigheden die wij gaan proberen te realiseren binnen de federatie. Zo kan ik bijvoorbeeld reeds melden dat wij een checklist hebben samengesteld die opgestuurd is naar de organiserende clubs zodat iedereen weet wat te doen om de wedstrijden vlot te laten verlopen.

Verder is er een nieuw mooi en leuk evenement  dat voor de paren zal georganiseerd worden in Februari. Namelijk ; de huldiging van de Belgische kampioenen. Ik kan jullie al verklappen dat dit een Grand Gala wordt met een team-match, enkele demonstraties, enz… Nog leuk nieuws; Gratis voor alle leden van BDSF! Meer details via jullie club waar Flyers aanwezig zijn met de details.

De drive van het nieuwe bestuur is groot en zal constant en heel aktief voor jullie bezig zijn.

Zodanig dat BDSF terug gezond wordt en dat wij in de toekomst degelijke, mooie en sfeervolle wedstrijden zullen kennen.

Geef ons even de tijd en aarzel ook niet om jullie eventuele vragen of ideeën aan ons over te maken. We zijn er mee bezig