Medaillekermis te Nalinnnes!

Home / Blog / Medaillekermis te Nalinnnes!
Medaillekermis te Nalinnnes!

Zondag na ons etentje tijd om af te reizen naar het verre Nalinnes voor de laatste BDSF wedstrijd van het jaar. Voor hen die er nog nooit geweest zijn is het even wennen bij het zien van de vloerafmetingen. Maar soit, dat is voor iedereen gelijk.

De wedstrijden voor de Senioren waren in Blok2 na de middag gepland. Zo werd er eerst van start gegaan met de Open wedstrijd waarbij alle K.M.D.C paren zich plaatsten bij de laatste 12 voor de halve finale. In deze halve finale, vielen wijzelf, Luc Verstraeten – Chris Van Havere; Freddie Gysels – Elsie Eeckhaut en Herwig Servotte – Betty Buelens af. Zij het dat Herwig en Betty op een haar na naast de finale grepen!

Maar wat een mooie internationaal gekleurde finale. Op Robrecht en Nadia Krikilion -Schepens stond geen maat en zij sleepten dan ook oververdient de eerste plaats in de wacht, gevolgd door Marc Van Breda – Anita Bosmans op de overduidelijke 2e stek. Voor de overige plaatsen was het allemaal wat nipter en behaalden Gerrit De Cock – Conny Lyssens een prachtige 4e plaats.

Daarna was het over aan de pr├ęselectie wedstrijden.

In de senioren debutanten B geen KMDC deelnemers, en ook geen andere. Wij, Luc en Chris dus, direct gaan omkleden van de wedstrijdkledij naar de trainingskledij… Grrr… Ik hoop op een snelle aanpassing van het reglement op dat vlak… En dan aan de start. We eindigden op een derde plak midden in het 5 koppige deelnemersveld.

Na ons kwamen de Senioren 2A en 3A aan de start. Vijf paren aan de start waaronder 2 KMDC paren, Gerrit De Cock – Conny Lyssens en Herwig Servotte – Betty Buelens. De zege was overduidelijk voor Gerrit en Conny , met Herwig en Betty op de derde plaats.

Bij de Senioren 3 S was het overduidelijk aan Marc Van Breda en Anita Bosmans om de beker mee huiswaarts te nemen. Zij wonnen 4 van de 5 dansen met overmacht.

De wedstrijd bij de senioren 4 werd door Freddy Ghyssels en Elsie Eeckhaut betwist waar zij op de derde plaats eindigden.

De senioren 2 S was eenvoudig omschreven een demonstratie van Robrecht Krikilion en Nadia Schepens die ons allen lieten zien hoe mooi de danssport wel kan zijn. Supermooi!

Grtz, Luc