Antwerp Diamond Dancesport Cup. De nabeschouwing

Home / Blog / Antwerp Diamond Dancesport Cup. De nabeschouwing
Antwerp Diamond Dancesport Cup.  De nabeschouwing

We noteren zaterdagavond 02 maart 2019 , veel vrijwillige medewerkers hebben gereageerd op de vraag om een evaluatie vergadering bij te wonen. Na het nuttigen van een welkomstdrankje ging iedereen in een cirkel zitten om te luisteren naar de overwegingen en de opgemaakte balans van het voorbije evenement. De tendens was positief en de commentaren van alle kanten lovend. De inzet van iedereen die meegewerkt had werd nogmaals luid geprezen en hoe we met zo een ploeg dergelijk evenement op poten krijgen schept bij iedereen verbazing. Er word nogmaals aangehaald dat het niet enkel de inspanning is die tijdens de 6 dagen geleverd wordt maar hoe intens de voorbereiding en organisatie is die tijdens de maanden voorafgaandelijk geleverd word. Jan vestigt nogmaals de aandacht op het feit hoe moeilijk het is om alles georganiseerd te krijgen met de eisen die sommigen stellen.

Daarna werd er van gedachten gewisseld en stond de weg open voor suggesties en verbeterpunten. Deze werden aandachtig beluisterd en genoteerd. De inbreng van de medewerkers was constructief en positief. Een aantal van deze punten dienen zeker in rekening gebracht bij een volgende editie.

De stoelen werden verplaatst in een ruime U zodat iedereen van de PowerPoint kon genieten die een sfeerbeeld weergaf van de afgelopen A.D.C.

Na deze nuttige en constructieve bijeenkomst trokken we met ons allen terug richting podium waar we vergast werden op een lekker buffetje. Daar werden na de maaltijd de medewerkers bedankt met een flesje wijn ( special thanks voor mijn alcoholvrij flesje!) . Na nog een glaasje en een lekker dessertje trok iedereen tevreden huiswaarts.

Jullie verslaggever, Luc Verstraeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *