Breaking news!

Home / Blog / Breaking news!
Breaking news!

Naar aanleiding van de informele vergadering die plaats vond op 8 april en de feedback die daar gegeven werd komt onze club met een aantal initiatieven een Koninklijke club waardig.

Eén van de initiatieven is de opstart van onze werkgroep wedstrijdparen, die er is door en voor de wedstrijparen in onze club. Hiermee willen we de samenwerking en communicatie verbeteren, maar ook werken aan het verder uitbouwen van de ondersteuning die we kunnen bieden voor jullie verdere ontwikkeling als competitieve dansers.

De vaste leden van de werkgroep zijn:

Bart en Nathalie, Jan en Karina, Louis en Rita, Michel en Melissa, Ruud en Chris, Thomas en Annick

Afhankelijk van het project waaraan we werken zullen we zeker niet aarzelen anderen te betrekken, en zouden het dan ook heel erg op prijs stellen jullie input te krijgen, over eender welk onderwerp.

Binnenkort organiseren we een vergadering waarbij we met z’n allen middels een interactieve brainstormoefening gaan nadenken hoe we onze club nog beter kunnen maken. De uitnodiging volgt.

Het spreekt vanzelf dat we ook denken aan onze recreantenparen, dus bij deze een oproep aan alle clubleden, hebben jullie een idee, of zitten jullie ergens mee, aarzel dan niet een lid van de werkgroep aan te spreken!