KMDC was nadrukkelijk aanwezig op DANCECOMP 2019 in Wuppertal!

Home / Blog / KMDC was nadrukkelijk aanwezig op DANCECOMP 2019 in Wuppertal!
KMDC was nadrukkelijk aanwezig op DANCECOMP 2019 in Wuppertal!

In het weekend van 5-6-7 juli ging in de impressionante Stadthalle te Wuppertal ÊÊn van de mooiste WDSF wedstrijden door. Ook KMDC was van de partij om in deze fantastische sfeer ons beste beentje voor te zetten. Naast leden van het bestuur, Louis en Rita, Jos en Jenny, waren er ook vele supporters van de club aanwezig om onze atleten aan te moedigen, Gerrit en Conny, Luc en Chris, Johan, Jean-Pierre en Diane.

Hiermee een kort verslagje van supporters Jean-Pierre en Dianne:
Voor ons was het de 1e keer dat we Wuppertal bezochten als toeschouwers. We vonden het een mooi tornooi over 3 dagen gespreid met veel kwantiteit en kwaliteit. Voornamelijk Duitse paren, aangevuld met dansers uit verschillende buurlanden en het Oosten. We supporterden met plezier voor verschillende Belgische paren.
Een grote delegatie van MDC: Ruud en Chris, Michel & Melisa, Thomas & Annick, Martin & Nadia. Maar ook broer en zus Habraken, Mark & Anita, Goldschmidt en Robin & Elien.
Een prachtige historische zaal met speciale sfeer wat de beleving een extra pigment geeft.
Als toeschouwer gaf vooral de opkomst via rode loper voor elke finalist een meerwaarde.
Ook de binnenstad kon ons bekoren.Vele grote kleding (en andere) zaken aan zeer schappelijke prijzen. Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer 😊

Michel en Melissa spetterden op de vloer en gaven volgende commentaar:
The end of a satisfying season! Very happy to have finished 19th out of 91 couples in the beautiful Wuppertal 🏅💃đŸ•ē
A very big thank you for all our supporters during the competition. We felt the love! ❤😘

Een heel mooi resultaat dus voor Michel en Melissa in Senioren I, 19de in een sterk veld met 91 koppels, maar ook voor onze ander paren:
In de Senioren II werden Thomas en Annick 46ste van de 178 deelnemers
In de Senioren III werden Ruud en Chris 54ste van de 180 deelnemers, waar onze vroegere clubleden Marc en Anita gestrand zijn op de 103de plaats.
Martin en Nadia behaalden bij de Senioren IV de 41ste plaats tussen 63 paren