KMDC Basic Principles Guided Practice – workshop 7 augustus 2019

Home / Blog / KMDC Basic Principles Guided Practice – workshop 7 augustus 2019
KMDC Basic Principles Guided Practice – workshop 7 augustus 2019

Beste dansparen,
Beste dansleden,

In het kader van de nieuwe KMDC-initiatieven , KMDC Basic Principles Guided Practice:  Workshop 7 augustus 2019.

 Tot as.woensdag,

 Mg,

 KMDC – Bestuur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/metropol/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/metropol/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(651): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/metropol/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/metropol/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47