R.I.P. Edmond Thomas

Home / Blog / R.I.P. Edmond Thomas
R.I.P. Edmond Thomas

Met droefheid vernamen we het onverwachte overlijden van gewezen MDC-er Edmon Thomas. Hij danste samen met zijn echtgenote Romana verschillende jaren voor de club.

We wensen Romana, de ganse familie en vrienden van Edmond veel sterkte in deze moeilijke tijden. We zullen hem altijd herinneren als de gedreven, vriendelijke en sympathieke danser  met een licht frans accent.

Namens de ganse KMDC familie,

Jan Geerts

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/metropol/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/metropol/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(651): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/metropol/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/metropol/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47