Verslag demo 1 – seizoen 2019-2020

Home / Blog / Verslag demo 1 – seizoen 2019-2020
Verslag demo 1 – seizoen 2019-2020

 

Opendeurdag Ritmo Studio’s – Hasselt op 30 & 31 augustus 2019

Het begin van een nieuw dansseizoen staat voor de deur en tal van dansscholen bieden vanaf 1 september gratis proeflessen aan, gekoppeld met opendeurdagen, zo ook bij Ritmo Studio’s in Hasselt. Een sms’je van Donaat Celea de uitbater van de “Ritmo” aan Herwig, gaf de aanleiding tot deze demo.

Omdat de vraag nogal kort voor de opendeurdag werd gesteld, waren er wel wat paren van KMDC die zich niet meer konden vrijmaken; doch Annik en Thomas en Betty en Herwig demonstreerden vol overgave op vrijdag, 30 augustus en Herwig en Betty ook nog op zaterdag, 31 augustus 2019.

Een goed gevulde zaal met geïnteresseerden die een kijkje kwamen nemen, zorgde voor de gepaste sfeer voor o.a. salsa, Bachata, Argentijnse tango, Kizomba… Als laatste kwamen de wedstrijdparen aan de beurt, afgewisseld met de Latinparen deden wij elk “ons ding”, welk een goede voorbereiding was op het nieuwe dansseizoen.

Ook Liliane en Pierre kwamen een kijkje nemen op zaterdag en genoten van deze avond, herinneringen werden opgehaald, er werd reclame gemaakt voor ADC, flyers werden uitgedeeld.

Een aangename babbel met Donaat op zaterdagnacht zorgde ervoor dat hij zeker KMDC nog zal contacteren voor zijn volgende opendeurdag(en).

Een demo geven in een sfeervolle en gevulde zaal met danslustigen is een fijne belevenis, dit bracht de dansers ook nog eens een lekkere fles cava op, die we met smaak zullen nuttigen. Op naar de volgende demo: deze gaat door in het ziekenhuis van Lier op donderdag, 17 oktober 2019, voor “Kom op tegen Kanker”. Wij zullen er die dag in ieder geval bij zijn.

Tot binnenkort!

Betty en Herwig

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *