Kick-off… u was er toch ook bij?

Home / Blog / Kick-off… u was er toch ook bij?
Kick-off… u was er toch ook bij?

Eindelijk! De zomer is voorbij… de danskriebels om die eerste wedstrijd te kunnen dansen waren volop aanwezig.

Elk paar verscheen goed uitgerust en goed voorbereid op deze eerste wedstrijd van het seizoen. Met zeven paren was KMDC aanwezig op dit evenement: Michel & Melissa, Gerrit & Conny, Thomas & Annik, Ruud & Chris, Martin & Nadia, Wim & Chris en Herwig & Betty.

Eddy was dj van dienst, ook hij mocht niet ontbreken. Dank u voor de mooie muziek Eddy!

Ook in de jury was KMDC van de partij: Jan Geerts jureerde mee deze Kick-off wedstrijd.

Dank aan onze vaste supporters om de eerste zenuwen na de zomer weg te supporteren:  Liliane & Pierre, Rita, Jean-Pierre & Diane. Ook Louis mogen we niet vergeten, die zich achter de schermen samen met Hubert heeft ingezet om de wedstrijd vlot te laten verlopen.

Hopelijk ben ik niemand vergeten, en heeft iedereen ervan genoten.

Betty & Herwig