Wedstrijdverslag STAR CUP Retie 27/10/2019

Home / Blog / Wedstrijdverslag STAR CUP Retie 27/10/2019
Wedstrijdverslag STAR CUP Retie 27/10/2019

Op zondag 27 oktober 2019 waren we present in de Retiese feesthallen voor de STAR CUP, georganiseerd door Dansclub Retie. De wedstrijd werd in goede banen geleid door de sportafgevaardigde Louis Cornelissens, Rob Haveneers presenteerde en Georges Haveneers zorgde voor de mooiste dansmuziek.

Ondanks de beperkte opkomst in sommige reeksen, zat de sfeer er goed in.
Het toch talrijk opgekomen publiek, al snel een 200-tal mensen, supporterden de ziel uit hun lijf voor al dat strijdende dansgeweld.

Wat de resultaten van de KMDC-paren betreft:
In de Open Senior Standard kwamen 15 paren aan de start voor de kwartfinale en dansten Ruud & Chris, Thomas & Annik, Herwig & Betty en Gerrit & Conny van KMDC zich vlotjes naar de halve finale. Ruud en Thomas haalden de finale.
Resultaten in de Open Senior Standard:
Ruud & Chris: 3de plaats
Thomas & Annik: 4de plaats
Gerrit & Conny: 7de plaats
Herwig & Betty: 11-12de plaats

In de Senior III S Standard ging de 2de plaats naar Ruud & Chris en de 5de plaats naar Herwig & Betty.

Bij de Senior II S Standard was de 2de plaats voor Thomas & Annik en de 4de plaats voor Gerrit & Conny.

Bij de Senior Debutanten Standard behaalden Ermanno & Ann een 2de plaats. Het is een plezier om te zien hoe hard zij werken en hoe fel zij wedstrijd na wedstrijd beter worden. Top!

Zeker ook felicitaties voor Jan & Silvia Westplate, onze fijne Nederlandse dansvrienden die regelmatig in de zaal bij KMDC komen trainen, voor hun 3de plaats in de Senior III A Standard.

We hebben de wedstrijd in groep afgesloten met een lekker wijntje en een goed glas bier onder het toeziend oog van onze voorzitter Louis. Gezondheid!šŸ˜Š

We kijken al uit naar de TORENKRUIERS-CUP op 17 november 2019 in Bocholt.
Alle supporters op post!!

De gedetailleerde resultaten kun je bekijken via onderstaande link: http://belgiandancesport.be/results/r20192020/starcup/