Paris Open 10 november 2019

Home / Blog / Paris Open 10 november 2019
Paris Open 10 november 2019

Op zaterdag trekken twee KMDC koppels, Ruud & Chris en Thomas & Annik, richting Parijs voor de Saphir Cup in Pontault-Combault, georganiseerd door Marc Couderc, op zondag 10 november. Op zaterdagavond genieten we eerst nog samen van een lekkere pastamaaltijd en kruipen daarna onder de wol om op zondagmorgen fris aan de wedstrijd te kunnen beginnen.
Begin van onze reeksen is voorzien om 10u30, eerst senioren 3, direct erna senioren 2. We supporteren voor elkaar, delen ergernissen en successen. Er is veel volk in de zaal, de vloer is zoals hij moet zijn, niet te groot of te klein en niet te glad of te bot. We geven het beste van onszelf!
Beide koppels eindigen in hun reeks in het eerste derde van het totaal aantal deelnemers, Ruud & Chris stranden vooraan in de kwart finale, Thomas & Annik geraken tot in de halve finale. Een puike prestatie!! Weer heel wat ranking-punten rijker, rijden we zondagavond moe maar voldaan terug naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *