Koninginnenhapje en broodpudding

Home / Blog / Koninginnenhapje en broodpudding
Koninginnenhapje en broodpudding

Zowel op zaterdag 9 november, voor de recreanten als op zondag 10 november 2019, ditmaal voor de wedstrijdparen, trakteerden René en Alice Hermans ons op lekkere vol au vent of zoals we dat in de volksmond noemen op een “videeke”.

Hier verslag van zondag.

Dit om te vieren dat ze al 30 jaar lid zijn van de club en Koninklijke Metropolis Danssport Club vzw, en tevens een traktatie en dank aan de club voor hun erkenning als lid van verdienste. Zij dragen al die jaren KMDC een warm hart toe.

Ondertussen dansen ze geen wedstrijden meer, maar komen ze nog steeds vol overgave regelmatig hun dansen inoefenen. Immers, eens je de dansmicrobe te pakken hebt, geraak je er niet meer van af. Dat zullen wel meerdere dansers van gelijk welk genre ons kunnen bevestigen.

Gerrit las, met een leuke kwinkslag, een mooie tekst voor hoe ze elkaar hebben leren kennen, René had zich ingeschreven voor danslessen, niet om te dansen maar om een leuke meid te leren kennen. Alice wou wél leren dansen en had zich ook ingeschreven voor danslessen. Vanaf de eerste dansles was het al prijs, Alice zag René binnenkomen en René zag Alice aan de overkant zitten en de vonk sloeg over.

Voor lekkere zelfgemaakte dessert: broodpudding, de appelcake en niet te vergeten… de heerlijke chocoladetaart heeft Gina gezorgd. Die hebben we met zijn allen: Michel & Melissa, Hans & Lesley, Ermanno & Ann, Geert & Leen, Seppl & Dianne, Gerrit & Conny, Louis & Rita, Jan, Eddy, René & Alice, Herman & Gina en Herwig & Betty, met smaak opgegeten.

Het was de eerste keer na de rugoperatie van Herman, dat Gina & Herman terug kwamen trainen, ze zijn stilletjes aan de draad terug aan het oppikken. Welkom terug Herman & Gina.

Gina is deze maand jarig: GELUKKIGE VERJAARDAG van ons allemaal!

Zoals altijd hebben de afwezigen ongelijk, maar… Ruud & Chris en Thomas & Annik hadden een wedstrijd te dansen in Parijs. We hopen dat deze paren hun hartje hebben kunnen ophalen en dat de uitslag naar hun zin was.

Karina was gaan jureren in Portugal en was op dat moment onderweg naar huis. Jan vertelde ons dat de wedstrijd de vorige avond (nacht) was uitgelopen.

Ondertussen is iedereen terug in het land en maken we ons met zijn allen klaar naar de volgende wedstrijd.

Betty.