Wetteren 16/11

Home / Blog / Wetteren 16/11
Wetteren 16/11

Zaterdagavond 16 november zakten drie KMDC paren af richting Wetteren voor de Grand Prix Stouthuysen ingericht door Bel-Al. De eerder kleine, doch sfeervolle zaal is goed gevuld met dansers en toeschouwers.
De voorzitter van Buldo, Jean-Pierre De Pelsmacker verzorgt de presentatie zoals we van hem gewoon zijn, af en toe een kwinkslag gunt de koppels een extra rustmoment. Zowel Wim & Chris alsook Freddy & Elsie treden aan in de Masterclass 60+. Ze geven het beste van zichzelf en staan in totaal met 6 paren op de dansvloer. Er wordt regelmatig prachtige Blackpool muziek gespeeld. Thomas & Annik doen twee reeksen mee, zowel de Masterclass 30+ met 4 paren in totaal, als de Masterclass 40+ met 8 paren. Het is een gezellige avond met veel ambiance.
Omstreeks 11 uur vangt de prijsuitreiking aan. Freddy & Elsie eindigen op een verdiende vijfde plaats, Wim & Chris worden derde bij de masterclass +60. Freddy en Elsie deden ook mee bij de pre amateurs +35 latin en de rising stars swing. In de swing werden ze derde van drie paren, maar bij de pré amateurs haalden zij een tweede plaats op vier deelnemers waardoor ze 1 promotiepunt hebben verzilverd, wat hun totaal brengt op 7 promotiepunten. Dit betekent dat zij promoveren naar de amateurs! Dikke proficiat Elsie & Freddie en welkom Samba!! Thomas & Annik namen in beide reeksen de beker (wat een joekels!) mee naar huis.
Rond middernacht rijden we huiswaarts, om op zondag weer fris te zijn voor de wedstrijd georganiseerd door MKM in Bochelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *