Noordhoek 23 en 24 november 2019

Home / Blog / Noordhoek 23 en 24 november 2019
Noordhoek 23 en 24 november 2019

Update weekend WDSF Woodenshoe in Noordhoek – Nederland: Het is een bijna ongelooflijk toeval, maar op zaterdag halen volgende drie paren allen een 16e plaats:  Martin & Nadia in Senior IV – 16e op 27 deelnemende paren  Michel & Tonny in Senior III – 16e op 39  Thomas & Annik in Senior II – 16e op 42 Ruud & Chris (Senior III), alsook Wim & Chris (Senior IV) hadden helaas moeten afmelden. Ook Jan (Geerts) is van de partij, hij jureert op beide dagen en houdt alle koppels nauwlettend in het oog. Op zondag moeten Thomas & Annik vroeg uit de veren om tegen 10u alweer op de vloer te staan. Ze worden 13e van in totaal 27 koppels en zien met veel spijt de halve finale aan hen voorbijgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *