Op zondag 15 december dansten we bij dancenter Life uit Izegem voor BEL-AL.

De organisatoren hadden kosten noch moeite gespaard om er een fijne wedstrijd van te maken in een gezellige kerstsfeer: prachtige muziek, mooie zaal, een propere dansvloer, perfect opgestelde luidsprekers, vijf versierde en verlichte kerstbomen, een ‘bellekesluster’ om u tegen te zeggen, een ruime kleedkamer en in de inkomhal een spiegelbol van 2m waar je niet naast kon kijken. Kortom, in dancenter Life weten ze wat leven is. De muizen dansen daar in het spek!

Volgende paren van MDC hebben deelgenomen: Thomas & Annik, Herwig & Betty, Freddy & Elsie en Gerrit & Conny.

In de Ballroom masterclass 30+ dansten 3 paren en wonnen Thomas & Annik.
In de Ballroom masterclass 40+ dansten 9 paren en konden Thomas & Annik en Gerrit & Conny zich rechtstreeks plaatsen voor de finale. T&A wonnen de reeks en G&C werden 4de.
In de Ballroom masterclass 50+ dansten Herwig & Betty een 3de plaats op 5 paren.
In de Ballroom masterclass 60+ dansten Freddy en Elsie een 4de plaats op 5 paren.
Freddy & Elsie dansten ook bij de Latin amateur 30+ een 4de plaats op 5 paren. In de Swing couples rising star werden ze 2de. Het is plezant om te zien hoe Freddy & Elsie van de ene reeks naar de andere van kledij moeten wisselen in een hels tempo. Spurten van de ene hoek naar de andere hoek, de vloer op, lachen, muziek starten… en dansen alsof ze ganse dagen niets anders doen. TOP!!!

De jury bestond uit: Eddy Arbyn, Marc Baert, Willy Segers, Dorine Stouthuysen en Jean-Pierre Vaes.

We kijken vooruit naar de Libalforte-Cup op zondag 12 januari 2020 in Ham (BDSF) en naar de 3rd Waasland Trophy op 19 januari 2020 in Sint-Gillis-Waas (BEL-AL).

Tot slot wensen alle wedstrijdparen aan iedereen gezellige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar vol vrede en geluk! Proost!