KMDC Online Series

Home / Blog / KMDC Online Series
KMDC Online Series

Zoals besproken in de Zoom Meeting afgelopen vrijdag zijn we als KMDC gestart met een groot aantal initiatieven ter ondersteuning van de wedstijdparen in deze moeilijke COVID-19 periode. We mogen dan al in ‘ons kot’ moeten blijven, maar dat wil niet zeggen dat we stil zitten … integendeel!

We voorzien de KMDC On Line Series waarin we het hebben over een aantal technische aspecten, zoals daar zijn de 9 body posities, drive step … . Paren kunnen aan de hand daarvan THUIS aan de slag, oefenen, en filmpjes terugsturen die door Jan Geerts en de leden van de werkgroep wedstrijdparen nagekeken worden en van commentaar voorzien.

Maar ook aan de fysieke voorbereiding wordt gewerkt aan de hand van duidelijke filmpjes, en Herwig begint zich helemaal te ontwikkelen als DJ wat zorgt voor KMDC branded music!

Hoor je er ook graag bij … laat het ons weten!

Mail ons op lessen@metropolisdanssportclub.be