Activiteiten

Continue to Dance

Op maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur, gaan we van start met de lesreeks “Continue to Dance”. Gedurende 25 lessen nemen we jullie mee door de essentiële fundamenten van onder ander de Engelse Wals, Tango, Weense Wals, Quickstep, Chachacha, Rumba en Jive. Het exacte lesrooster wordt op een later moment bekendgemaakt in de agenda. We begrijpen dat het soms onvermijdelijk is om een les te missen, bijvoorbeeld vanwege ziekte of een zakelijke verplichting. Als dit gebeurt, hoeven jullie je geen zorgen te maken. Bij inschrijving voor de volgende lessenreeks ontvangen jullie een korting op de gemiste les(sen). We willen ervoor zorgen dat jullie de kans hebben om het meeste uit jullie danservaring te halen, ongeacht eventuele hindernissen. We kijken ernaar uit om samen verder te dansen!

Impress to Dance

Ontdek “Impress to Dance” – jouw unieke dansavontuur! 🌟🕺
Ben jij een ervaren recreatieve danser die zijn/haar danspassie naar een hoger niveau wil tillen? Dan is “Impress to Dance” de perfecte kans voor jou! 🎶
Wat staat je te wachten:
👣 Leuke choreografieën in zowel standaard als Latin.
💃 Ontwikkeling van je danskunsten met behoud van het plezier en enthousiasme voor dansen.
🗓️ Wanneer: maandag
⏰ Tijd: 21:00 – 22:00 uur
📍 Locatie: Sint Bartholomeusstraat 75 Antwerpen (Merksem)
Maar dat is nog niet alles! Schrijf je in voor de eerste 10 sessies en ontvang een GRATIS lidmaatschap! 🎁
Klaar om indruk te maken op de dansvloer? Mis deze kans niet! Meld je snel aan en laat ons weten dat je erbij bent. 📩 Bel of WhatApp 0495 55 13 06
Samen gaan we dansend op weg naar nieuwe hoogtes!

Recreanten

Start to Dance

Wil je samen met je partner een nieuwe passie ontdekken? Grijp dan nu de kans om samen te leren dansen en plezier te beleven op de dansvloer!
Onze start-to danslessen zijn speciaal ontworpen voor koppels die nog geen danservaring hebben. Of jullie nu een dansdroom willen waarmaken, quality time willen doorbrengen of gewoon een nieuwe hobby willen uitproberen, deze lessen zijn perfect voor jullie!
Wat mag je verwachten van onze start-to danslessen?
✨ Leer de basis: We beginnen bij het begin! Onze ervaren instructeurs zullen jullie stap voor stap begeleiden bij het aanleren van de basispassen en technieken van verschillende dansstijlen, waaronder discoswing, chachacha, tango en quickstep.
✨ Plezier en ontspanning: Dansen is niet alleen goed voor jullie lichaam, maar ook voor jullie geest! Geniet van een leuke en ontspannen sfeer, waar jullie je even kunnen losmaken van de dagelijkse sleur en volop kunnen genieten van elkaars gezelschap.
✨ Maak nieuwe vrienden: Onze danslessen brengen mensen samen! Ontmoet andere enthousiaste koppels die dezelfde passie delen en bouw langdurige vriendschappen op terwijl jullie samen de danswereld verkennen.
Mis deze unieke kans niet om samen te dansen en een nieuwe wereld van plezier te

Zaterdag Koppeldansles

De lessenreeks ‘Zaterdag Koppeldansles’ is een vervolg op de lessenreeks die in de lente 2023 gegeven werd op zaterdagen voor de oefenavond. Tijdens de lessen werken we steeds verder aan het al geleerde, en concentreren we ons hoofdzakelijk op de 5 standaard en 5 latin dansen. De standaard dansen zijn Engelse en Weense wals, Tango, Quickstep en Slow Foxtrot, de latin dansen zijn Chachacha, Rumba, Jive, Samba en Paso Doble. Chachacha, Rumba, Jive, Samba en Paso Doble.
De sessies van de lessenreeks ‘Zaterdag Koppeldansles’ vindt plaats op de zaterdagen tussen 18u30 en 19u30. Voor exacte data raadpleeg de agenda.

Voor meer info in verband met dit uitgebreide aanbod :
bel of WhatApp 0495 55 13 06
Samen gaan we dansend op weg naar nieuwe hoogtes!

Competitieve Dansers

Uitgebreide en begeleide oefengelegenheid voor gevorderde dansers (wedstrijdgericht)

Voor gevorderde dansers is er oefengelenheid binnen de openingsuren van de zaal en telkens de zaal niet in gebruik is voor een groepsorganisatie zoals lessen of andere organisaties.

Zo kan er geoefend worden op bijna alle dagen. Wanneer de zaal bezet is wordt dit gecommuniceerd via een whatsapp groep of kan er telefonisch geïnformeerd worden op 0495 55 13 55 of 0495 58 61 97.

Vrijdag en zondag is er een georganiseerde training onder de verantwoordelijkheid van bekwame en gediplomeerde begeleiders.

Vrijdag vanaf 19h00 tot 22h00
Zondag in de zomerperiode van 11 tot 13h00 en in andere periodes van 14h00 tot 17h00.

Meer info : 0495 55 13 06 of 0495 58 61 97 of mail naar info@metropolisdanssportclub.be

Gezamelijke clubactiviteiten

Thema oefenavonden :

Valentijn, Pasen, Kerstmis, …