WK Rolstoeldansen Malle – Website online

Home / Blog / WK Rolstoeldansen Malle – Website online
WK Rolstoeldansen Malle – Website online

We hebben volgende mail ontvangen van de Belgische Rolstoefederatie :

“Beste vrienden van de Belgische Rolstoeldansfederatie,

Met dank aan onze webmaster, Greet Bervoets, heb ik het genoegen om te melden dat – op 100 dagen voor het WK Rolstoeldansen –  onze website van het WK online staat:

De site bestaat uit 2 delen:

* een eerste deel richt zich naar publiek en pers – met nuttige informatie over het event, de locatie, het voorlopige programma, de praktische info, het rolstoeldansen als sport, de organisatie … Dit gedeelte is in het Nederlands

* een tweede deel richt zich naar de deelnemers en de teams en is in het Engels

Neem al eens een kijkje en stuur deze mail door naar de leden van de dansclub. Zo geven we onze eigen dansers een beetje voorsprong op het ruime publiek vooraleer het WK bekend gemaakt wordt via de media. De plaatsen zijn immers beperkt.

Info over het bestellen van plaatsen vind je op de site onder “WK Malle 2017” – “praktische informatie”.

Met vriendelijke groeten.

Jef Boudewijns, voorzitter”