Sporting A – Start to lessen opgeschort – Samen tegen Corona

Home / Blog / Sporting A – Start to lessen opgeschort – Samen tegen Corona
Sporting A – Start to lessen opgeschort – Samen tegen Corona

Door de uitgebreide verdere uitbraak van corona COVID-19, de maatregelen genomen door de nationale veiligheidsraad en de extra maatregelen in Antwerpen en provincie, worden de SPORTING A – START TO lessen in het kader van ZOMER 2020 opgeschort.
De reeks zal hervatten zodra de omstandigheden dit toelaten. Laat ons de woorden van provincie Gouverneur Kathy Berx, samen proberen het virus te verslaan.

Voor meer info: https://www.cathyberx.be/nieuws.masterdetail.html/p_detail_url/nl/cathy-berx/nieuws/bijkomende-maatregelen-antwerpse-crisiscel.html

Ook de andere lessen binnen KMDC worden voorlopig opgeschort en on hold geplaatst tot er duidelijke richtlijnen ter beschikking zijn in verband met contact sporten voor de Provincie Antwerpen.

Voor de KMDC leden zal er een Zoom meeting worden georganiseerd ten laatste morgen woensdagavond om te informeren en samen tot een gedragen besluit te komen.