Argentijnse Tango in Merksem

Home / Blog / Argentijnse Tango in Merksem
Argentijnse Tango in Merksem

Cursus bestaat uit 5 lessen en totaal bedrag per paar is 75,- Euro.
Bedrag voor aanvang vd 1ste les over te maken op rekeningnummer ING: 320-0415852-83   –   IBAN:BE14320041585283   –   BIC: BBRUBEBB Referentie bij betaling te vermelden : jullie naam + cursus beginners of cursus gevorderden.

FAQ

De vraag is waar we best bij aansluiten, we zijn geen ‘absolute’ beginners, en gevorderden is misschien ook een brug te ver, eerder medium/halfgevorderd…Kan de eerste les als proefles dienen om te zien op welk niveau we juist zitten ?

Het hangt ervan af hoeveel ervaring je hebt.  Als je 1 jaar gevolgd hebt zal je niveau 2 (gevorderden) wel aankunnen.  Het jaar voor de gevorderden zal meer op techniek gericht zijn, dus zeker niet de allermoeilijkste combinaties. Dit zodat mensen van verschillende niveaus er toch voldoende uitdaging in vinden.  Moest het toch te moeilijk zijn, kan men na de eerste les nog altijd overschakelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *