Maria ‘Mieke’ Van Uytsel

Een vriend helpt stilzwijgend,
en roddelt niet.
Begrip en waarderen,
hoeft een vriend niet te leren.
Wat het leven je ook biedt,
een echt vriend verlies je niet!

We vernamen net het heengaan van een gewezen clublid dat jarenlang trouw de clubkleuren van KMDC heeft verdedigd. Herman en Maria zullen altijd verder leven in het geheugen van de mensen die hen kenden, als rustigern gedreven dansers. Altijd klaar voor een vriendelijke babbel. Bij hen stond de deur steeds open en was het glas steeds half vol. Ze brachten het ondanks ze pas op later leeftijd begonnen te dansen tot Belgisch kampioen.

Ook voor onszelf  hadden Herman en Mieke een zeer grote betekenis. Vele uren hebben we samen doorgebracht op de trainingsvloer, de wedstrijdvloer en thuis om over dansen te babellen. Ze waren onze dansvrienden en soulmates. Deze herineringen zijn onuitwisbaar en zullen we nooit vergeten.

KMDC, zijn bestuur,zijn leden en wijzelf  hopen dat Herman en de ganse familie troost en sterkte vinden in de positieve momenten die jullie samen beleefd hebben.

Karina en Jan

We zien op deze foto van een clubetentje, Maria op de eerste stoel, naast Rene en Alice.

One thought on “Maria ‘Mieke’ Van Uytsel

1. Zoals beschreven in bovenstaande tekst hebben wij Maria goed gekend als een lieve en levenslustige dame. Wij willen bij deze Herman veel steun betuigen en hem en zijn overleden lieve echtgenote bedanken voor alle momenten samen op en naast de dansvloer. René en Alice Hermans