ANTWERP DIAMOND CUP 2021 UITGESTELD NAAR 2022

Home / Blog / ANTWERP DIAMOND CUP 2021 UITGESTELD NAAR 2022
ANTWERP DIAMOND CUP 2021 UITGESTELD NAAR 2022

Beste Dansers, trainers, coaches en toeschouwers,

Tot onze grote spijt zijn we genoodzaakt om de Antwerp Diamond Cup 2021 te annuleren.

Het is heel jammer, en het was een hele moeilijke beslissing maar gezien de steeds slechter evoluerende Covid-19  cijfers niet alleen in België maar wereldwijd, en omwille van de toenemende maatregelen die genomen dienen te worden rond het coronavirus ziet
Koninklijke Metropolis Danssport Club vzw, als organisator samen in overleg met onze voornaamste Sponsor, de Stad Antwerpen, om  de Antwerp Diamond Cup 2021 niet te laten doorgaan.

We blijven dromen op betere tijden en hopen jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen op de Antwerp Diamond Dance Sport Cup 2022 , die gepland is tijdens het tweede weekend van februari nl. op 11, 12 en 13 Februari 2022.  We gaan er dan opnieuw een bijzonder succesvol evenement van maken.
Uit waardering voor jullie aanwezigheid, steun, sponsoring, enorme inzet, jullie  vriendschap, deelname als danser of als supporter op ons jaarlijks evenement,  willen wij jullie als eerste hierover informeren.

Hou het veilig, gezond en blijf dansen!

Namens de organisatoren,

 

Dear Athletes, trainers, coaches, officials, and spectators,

We regret to announce that due to the worsening Covid-19 situation in Belgium and neighboring countries, with no short term improvement in sight, plus the strict rules that have and continue to be imposed regarding the way in which competitions have to ensure adequate corona safety, we, the organizers of Antwerp Diamond Cup, in consultation with our major supporters, the City of Antwerp, have sadly decided that the Antwerp Diamond Cup will not take place in February 2021.

Once the pandemic has stabilized, we will once again welcome you back for the Antwerp Diamond Cup 2022.

We wish to express our sincere appreciation to our sponsors, dancers, friends, supporters and spectators without whom this event would not take place. It is therefore fitting that you be informed first.

Meanwhile keep safe, stay healthy and keep dancing.

For The organizers

Karina en Jan Geerts                                                                Louis en Rita Cornelissens                                                                                                                 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *