Online nieuwjaarsdrink

Home / Blog / Online nieuwjaarsdrink
Online nieuwjaarsdrink

Een 2de golf zorgde ervoor dat we de wekelijkse vrijdagavond Zoomsessies hervatte. Onder leiding van Jan Geerts komen weer hele interessante thema’s, lectures en ook sportpersoonlijkheden aan bod.  Op dinsdagavond wordt er ook extra gemotiveerd om samen aan fysieke training en danstechnische oefeningen te doen onder begeleiding via ZOOM. De moeilijke coronamaanden vullen wij zo positief mogelijk in en dat hebben we samen gevierd tijdens een nieuwjaars-ZOOM-bijeenkomst en getoost op 2021 en een vlugge Corona-overwinning. Onze paren dromen er trouwens van weer snel voor het publiek op de dansvloer mogen te staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *