Raar maar jammer genoeg waar. Kijk terug op ADC 2020.

Home / Blog / Raar maar jammer genoeg waar. Kijk terug op ADC 2020.
Raar maar jammer genoeg waar. Kijk terug op ADC 2020.
Heel wat organisatoren zijn noodgedwongen om evenementen af te lassen door Corona.
Het treft de ganse danswereld. Ook Antwerp Diamond Dance Sport Cup.
Normaliter kwam de eindmeet van de voorbereiding voor Antwerp Diamond Cup nu in zicht.
Maar helaas, de Internationale danswedstrijd – WDSF DanceSport – “Antwerp Diamond Dance Sport Cup“ gaat dit jaar niet door.
Vol vertrouwen en vol verlangen kijken de organisatoren, Koninklijke Metropolis Danssport Club vzw, Louis Cornelissens en Rita en Jan en Karina Geerts en gans het team er al naar uit om jullie allen weer te mogen begroeten in 2022 in Antwerpen, Berchem. Maak in jullie agenda het weekend in feb: 11, 12 en 13/02/2022 vrij.
Jullie waren geweldig en jullie verdienen het om in de schijnwerpers te staan.
Laat ons het gevoel van saamhorigheid samen delen.
Daarom doen we een oproep! Deel deze post en reageer met een herinnering aan ADC, een mooie foto of tekst of video opname, vermeld Antwerp Diamond Dancesport Cup – Karina Geerts.
Wij delen alvast deze mooie video reportage gemonteerd door
Ben De Voeght.