Herstart activiteiten in de KMDC zaal

Home / Blog / Herstart activiteiten in de KMDC zaal
Herstart activiteiten in de KMDC zaal

Beste KMDC dansliefhebbers,

Eindelijk is het dan zover ! De zaal gaat weer open en we mogen terug dansen.
Het heeft heel lang geduurd, maar … we zullen eindelijk onze vrienden terug kunnen zien en we gaan er leuke dansmomenten van maken.

Uiteraard dienen we nog steeds rekening te houden met de opgelegde veiligheidsmaatregelen en de maatregelen volgens DSV, welke wij allen dienen te respecteren.
We vragen aan al onze leden om de handgel en ontsmettingsmiddelen te gebruiken op het podium en na toiletbezoek (zoals gebruikelijk was tussen de 2 lockdowns
van vorig jaar).

E-flash DSV dd. 31 mei 2021 noteren wij :
Over de definitie van contactsport is echter nog onduidelijkheid. Uit het voorstel tot Ministerieel Besluit (MB) van minister Verlinden begrijpen we dat je – binnen je sportgroep van 50 personen – contact zou mogen hebben met 3 andere personen. Met de andere deelnemers en de begeleiders moet je steeds de afstand bewaren.

Voor wat de wedstrijdtraining betreft:
voor de georganiseerde oefenavonden (bestuurslid is verantwoordelijke) en
niet georganiseerde oefenavonden (badgegebruiker is de verantwoordelijke),
steeds ook mits reservatie zoals in de periode tussen de 2 lock downs.

We starten vanaf woensdag 09 juni – mits reservatie en mits badge.
Op donderdag 10 juni om 19u met Eddy als verantwoordelijke.
Jos en Jenny zullen ook weer klaarstaan op maandag en vrijdag net zoals vóór corona.
Op zondag komen Eddy, Rita en Louis.

Op zondag 13 juni is het voor de wedstrijdparen training op zondagnamiddag van 14u tot 17u30, maar vanaf zondag 20 juni tot en met eind augustus is de zomerregeling van toepassing. Aanvang 10u00 tot 12u00
Een georganiseerde oefengelegenheid : inkom 4 € per paar.

Niet georganiseerde oefengelegenheid : steeds via reservatie – kost 6 €/per paar voor 1 ½ uur.

Vanaf zondag 20 juni kan er gereserveerd worden na de voormiddagtraining vanaf 12u tot 14u mits betaling van 6,- Euro voor 1 ½ u

Voor wat betreft de recreanten:
De recreanten verwelkomen we graag terug vanaf zaterdag 12 juni vanaf 19u tot 22u30.
Zij dienen zich ook te registreren (kan ook telefonisch zoals in het verleden, Louis : 0486/63.01.21 of secretariaat : 0475/52.91.70).
De recreanten betalen inkom 4 €/per paar.

De data waarop we terug aanvangen met Argentijnse Tango lessen worden ook spoedig medegedeeld, alsook de mogelijkheid tot inschrijven voor vervolg lessen met Ruud en Chris.
We wensen jullie alvast een hele fijne nieuwe start toe !

Geniet van het leven, corona duurt nog maar even !

Groetjes
Het KMDC Bestuur