Home / Blog / WDSF organiseert het eerste Athletes’ Standard and Latin Online Congress op 23 juni en 25 juni 2021

“Het is een uitdagende periode geweest voor ons allemaal, inclusief onze atleten, die misschien de vrijheid missen om internationaal te reizen, te trainen en te concurreren.
Omdat reizen op dit moment voor sommigen nog beperkt is wil de WDSF Academy de atleten helpen bij hun voortdurende leren en verbeteren.
Bovendien heeft de pandemie steeds meer aandacht besteed aan het belang van het behoud van welzijn, zowel fysiek als mentaal, waaronder het vinden van alternatieve bronnen van motivatie in moeilijke tijden.

Als zodanig ben ik verheugd u te kunnen meedelen dat we een reeks online educatieve congressen of “trainingskampen” zullen presenteren – gratis, die onze atleten in deze periode ten goede kunnen komen. Coaches, juryleden en andere leden zijn van harte welkom om mee te doen.”

Het gedetailleerde tijdschema (onder voorbehoud van wijzigingen) is als volgt:

Wednesday, 23 June 2021
1pm to 2pm CET
· Topic : Live Panel Discussion on Training and Motivation during Challenging Times
· Speakers: Marius Balan & Kristina Moshenska, Armen Tsaturyan & Dominika Bergmannova, Francesco Galuppo & Debora Pacini, Evaldas Sodeika & Ieva Zukauskaite
2.15pm to 3.15pm CET
· Topic : What Do I Look for in Tango as a Judge?
· Lecturer : Emanuel Valeri (Denmark)
3.30pm to 4.30pm CET
· Topic : How Can We Utilize the WDSF Technique Books to Improve our Dancing?
· Lecturer : Stefan Green (Italy)

Friday, 25 June 2021
1pm to 2pm CET
· Topic : How Do We Dance an Effective Quickstep?
· Lecturers : Benedetto Ferruggia and Claudia Koehler (Germany)
2.15pm to 3.15pm CET
· Topic : What Does it Take to Create a Formation Team Effectively?
· Lecturer : Roberto Albanese (Germany)
3.30pm to 4.30pm CET
· Topic : What Would I Like to See in a Paso Doble Routine?
· Lecturer : Peter Maxwell (UK)

Alle danskoppels met een WDSF E-card kunnen deelnemen maar ook docenten en juryleden met een WDSF licentie.

Inschrijven kan via deze link REGISTRATION LINK: https://tinyurl.com/wdsfathlete

Graag ontvangen wij een kopie van uw inschrijving op het mailadres van info@danssportvlaanderen.be