START TO DANCE – koppeldansen

Home / recreanten / START TO DANCE – koppeldansen
START TO DANCE – koppeldansen

De eerste reeks ‘START TO DANCE – koppeldansen’, een initiatief van Sporting Antwerpen in samenwerking met de Koninklijke Metropolis Danssport Club, werd gisteren succesvol afgesloten.

Met slechts 4 danslessen in de benen bewegen de enthousiaste deelnemers zich ondertussen gezwind over de dansvloer met de aangeleerde danspasjes!
Op 31 juli komen de Start to Dance deelnemers en hun vrienden onze wekelijkse zaterdagavond oefengelegenheid verkennen. Heb je zin ook om erbij te zijn, stuur ons een mailtje op : info@metropolisdanssportclub.be

Ons team, Thomas en Annik, Ruud en Chris, Dimitri, en Michel en Melissa kijken vol enthousiasme uit naar de volgende groep deelnemers voor ‘START TO DANCE – koppeldansen’ in augustus!