Maand van de sportclub – start-to-dance koppeldansen +18j

Home / recreanten / Maand van de sportclub – start-to-dance koppeldansen +18j
Maand van de sportclub – start-to-dance koppeldansen +18j

KONINKLIJKE METROPOLIS DANSSPORTCLUB VZW

Altijd al willen leren dansen, samen met je partner?  Dit is je kans!

Zin om koppeldansen te ontdekken en heb je geen of weinig ervaring?Dan is deze start to dance iets voor jou. Maak kennis met Social foxtrot, quickstep, chacha, jive in 4 lessen. De lessen worden gegeven door gediplomeerde dansleraars met veel ervaring. Deze les is mogelijk gemaakt i.s.m. Koninklijke Metropolis Danssport Club VZW.

Praktisch

Het adres is Stedelijke Basisschool De Luchtballon, Sint-Bartholomeusstraat 75, 2170 Merksem

Kom kennismaken op drie dinsdagavonden 7-14-21 september – aanvang 20u00 tot 21u00 en neem actief deel aan de dansles. Er is geen voorkennis nodig en alle leeftijden vanaf 18 jaar zijn welkom. De enige vereiste is dat je met twee komt, in kledij waarin jij je goed voelt, met makkelijke schoenen.

Meld graag je aanwezigheid vooraf op info@metropolisdanssportclub.be
Kan je niet alle drie dagen? Geen probleem, geef ons een sein en je bent nog steeds welkom!

• 07-09-2021 – 21-09-2021
  • Op dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur