KMDC Open Challenge in de Hamse Dansclub

Home / Blog / KMDC Open Challenge in de Hamse Dansclub
KMDC Open Challenge in de Hamse Dansclub

Zondag 22 augustus, organiseerde KMDC samen met DSV, de Open Challenge in de Hamse Dansclub (een wedstrijd die verplaatst werd naar de zomer wegens corona).

Voor ons, dansers, een perfecte voorbereiding voor het BK op 3 oktober op dezelfde locatie. De sfeer zat er van bij het begin goed in en DJ Eddy zorgde voor de gepaste muziek.
Onze club was goed vertegenwoordigd en onze standaard dansparen behaalden mooie resultaten.
Thomas en Annik werden 1ste in de reeks Senioren S I en mooi 3de bij Senioren S II. In diezelfde reeks eindigden Gerrit en Conny knap op de 4de plaats!
Ruud en Chris schitterden nogmaals op de 1ste plaats in hun reeks Senioren S III.
Wijzelf, Ermanno en Ann, werden 2de in de reeks Senioren A IV.
We werden aangemoedigd door Jan en Karina, Louis en Rita, Pierre en Liliane, Dianne en Seppl, Herwig en Betty, Carine en Phillippe en niet te vergeten onze nieuwe mascotte Mokka.
Na de wedstrijd werden we door onze club getrakteerd op lekkere tomatensoep met brood en daarna nog cake. Nog 1 preselectie te gaan: 19 september, de ‘last call before fall’,
steeds in de Hamse Dansclub.
Ann De Bruyn