Senioren namiddag

Home / recreanten / Senioren namiddag
Senioren namiddag

Beste recreanten, Beste dansvrienden,

We verwachten jullie graag terug op woensdag namiddag voor de senioren namiddag.
Jos en Jenny zijn, zoals tevoren, weer heel enthousiast om jullie om de 14 dagen te verwelkomen op woensdag. Voor data zie hieronder. Een grote variatie van dansen komt aan bod, met hierbij dan ook nog de leuke muziek, gebracht door Jos. Aanvang van 14uoo tot 17uoo.

Inkom bedraagt
Eigen leden : 4,- Euro per paar
niet KMDC leden: 8,- Euro per paar

Iedereen welkom, op volgende woensdagen EN
IN HET BEZIT VAN LIDKAART DANS SPORTVLAANDEREN

15 en 29 september 2021
13 en 27 oktober 2021
10 en 24 november 2021
8 en 22 december 2021
5 januari 2022

Ook op zaterdag avond kan je vrij dansen op de KMDC wekelijkse oefenavonden (niet op feestdagen) en dit vanaf 19u30. Verder bieden we ook andere activiteiten aan zoals Start to Dance, Argentijnse tango en specifieke lessenpakket voor bepaalde dansen. Volg onze website, facebook, e-mail voor alle info!  En deel het ook mee aan jullie dansvrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *